Sugeng rawuh ing situs web!

Pambuka perusahaan

LGLPAK pabrik, ekspor, lan pasokan kabeh jinis produk pelindung, fleksibel & barang-barang sing bisa digunakake rumah tangga. We spesialis ing

 

* Rangkep lengkap Kranjang Blanja Polyethylene.

 

* Kantong panganan plastik sing digunakake ing macem-macem skenario, kayata Pawon, Kulkas, Makan dll.

 

* Kabeh ukuran tas sampah kanggo digunakake ing omah, mall, rumah sakit lan liya-liyane.

 

* Barang sing bisa digunakake kalebu peralatan plastik, peralatan makan, barang-barang dapur, barang-barang protèktif dll.

 

* Macem-macem syarat kemasan poli sing disesuaikan

 

* Baekeland (LGLPAK-bio-project) nawakake opsi kompos & ramah lingkungan kanggo item ing ndhuwur

 

* Desain khusus profesional

ndeleng liyane
  • choose_img
  • about_img2

KLIK ING KENE SAMPEL GRATIS

Kanggo njaluk conto gratis, wenehi email menyang kita, kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.
Sampel akuisisi
DOG  POOP BAG

DOG POOP BAG

Minangka produk penting kanggo wong sing duwe kewan ukuran Cilik, gampang digawa Gunakake bahan sing rusak kanggo nglindhungi lingkungan, kanthi wangi.

DISPOSABLE APRON

GAMPANG APRON

Dirancang Kanggo Ngoptimalake Kenyamanan Kasedhiya ing Open Break lan jangkoan lengkap Desain Breakaway supaya gampang dicopot

TPE GLOVES

TPE GLOVES

Ganti sing apik kanggo sarung tangan PVC lan sarung tangan Nitrile! Rega murah sing luwih kompetitif! Pasokan jumlah akeh!

Application of calcium carbonate filler masterbatch in plastic products

Aplikasi pengisi kalsium karbonat ...

Kanggo masterbatch pengisi kalsium karbonat, umume wong salah paham. Nalika krungu babagan masterbatch pengisi kalsium karbonat, dheweke bakal mikir manawa bahan utamane yaiku kalsium c ...
  • Aplikasi pengisi kalsium karbonat ...

    Kanggo masterbatch pengisi kalsium karbonat, umume wong salah paham. Nalika krungu babagan masterbatch pengisi kalsium karbonat, dheweke bakal mikir manawa bahan utamane yaiku kalsium c ...
  • Kesulitan ngirim: kekurangan ...

    Spasi kasebut dipesen, nanging ora ana kontainer. Iki bisa uga dadi masalah sing ditemoni para pedagang asing saiki. Apa serius iki? • Nglampahi ewonan yuan kanggo pesen kothak kosong, ...
  • Polyethylene: Masa depan kuwatir, sapa ...

    Sanajan pasar PE domestik durung ngalami penurunan sing tajam ing wulan April, kaya sing dituduhake ing tabel, penurunan kasebut isih signifikan. Temenan, lelungan sing katon ringkih lan turbulen dadi luwih nyiksa. Co ...