Sugeng rawuh ing situs web!
  • Dog Poop Bag
  • Dog Poop Bag

Anjing Kantong

* Kabeh spesifikasi bisa disesuaikan *


  • Bahan: HDPE
  • Jembar: 23 * 35CM
  • Werna: GREEN
  • Packing: 15PCS / Gulung; 4Gulung / KOTAK; 32BOXES / CTN
  • MOQ: 3tons
  • Percetakan: selaras

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk lan Paket

Dog Poop Bag-bone
Dog Poop Bag- good sealing
Dog Poop Bag-Click to break
Dog Poop Bag-keep hand clean

Product Feature

  • Sealing sing apik
  • Nglindhungi lingkungan
  • Tangan tetep resik
  • Pola Ngatur

Katemtuan Perdagangan

Regane Rega kasebut miturut panjaluk pelanggan (wujud, ukuran, nyithak, jumlah, lsp)
Bayaran Pembayaran: L / C lan deposit 30% dening T / T 
Conto 1) Wektu conto: 3-7 dina kanggo tas sing ora dicithak; 7-15 dina kanggo tas dicithak
2) Yen conto wis ana ing saham, gratis lan mbayar biaya ekspres kanggo urutan pertama.3) Kanggo conto sing disesuaikan, muatan kudu kalebu Biaya Produksi, Biaya Plate Print lan Express Charge.
Kontrol Kualitas 1) Inspektur profesional lan kita duwe pengalaman sugih kanggo ngatur inspeksi internasional, kayata BV, SGS lan liya-liyane.
2) Sambutan pelanggan teka lan mriksa kualitas barang.
Pelabuhan kiriman Qingdao, Tianjin, Shanghai, Guangzhou utawa plabuhan sing ditunjuk ing China
Wektu Pangiriman Iku adhedhasar rincian supaya. Umume, butuh 15-40 dina kanggo siji kontainer 20ft sawise sampel disetujoni.
Rega Valid Wektu 7-15 dina utawa gumantung karo fluktuasi bahan baku

 

Cara nggunakake

Dog Poop Bag-application

Layanan

  • Kanggo nambah kualitas produk lan nyuda biaya produksi liwat inovasi teknis, perbaikan proses, introduksi peralatan lan teknologi canggih lan ngilangi teknologi lan jalur produksi sing wis ketinggalan jaman.
  • Kanggo nyuda biaya saben proses saka produksi menyang pelanggan ing rantai dagang lan saengga nyedhiyakake pelanggan kanthi produk kanthi rega sing kompetitif.
  • Kanggo ngirit saben dhuwit kanggo pelanggan kanthi promosi standarisasi lan normalisasi proses manajemen produksi lan perdagangan uga nyuda biaya sing didhelikake amarga salah paham.

 

Napa Pilih Kita

  • Luwih saka 10 taun pengalaman produksi lan ekspor.
  • Pengerjaan sing sampurna. Kita mesthi setya riset lan pangembangan.
  • Priksa manawa produk kasebut memenuhi standar kualitas.
  • Priksa manawa barang bakal dikirim tepat waktu.
  • Layanan profesional lan grapyak & layanan sawise-sale.
  • Dijamin kualitas apik lan layanan paling apik.
  • Kasedhiya macem-macem desain, warna, gaya, pola lan ukuran.
  • Spesifikasi khusus olèh.

 

FAQ

P: Apa bisa nyithak logo utawa informasi perusahaan dhewe babagan produk utawa paket?

A: Mesthi, ora ana masalah kanggo nyithak miturut panjaluk sampeyan.

 

P: Aku ora duwe logo, csampeyan desain kanggo kula?

A: Desainer kita bisa nindakake kriya kanggo disetujoni yen sampeyan bisa ngirim logo kanthi format PDF utawa JPG.

 

P: Apa kita bisa ngunjungi perusahaan sampeyan?

A: Sugeng rawuh ing kita! Kita bisa drive menyang bandara utawa stasiun kanggo njupuk sampeyan.

 

P: Kepiye cara njaluk kutipan rega?

A: Mohon rincian babagan ukuran sing dibutuhake, warna cetakan, jumlah, pengepakan lan sapanunggalane. Banjur kita bisa menehi penawaran paling apik kanggo sampeyan sajrone 12 jam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita