Sugeng rawuh ing situs web!
  • Multi Color Printing Shopping Grocery Bag
  • Multi Color Printing Shopping Grocery Bag
  • Multi Color Printing Shopping Grocery Bag

Tas Grosir Blanja Multi Warna

Multi-warna Shopping Shopping Shopping Grosir, Ana pola warna warna, warna cerah lan pola bening. Cocog kanggo supermarket, toko, pasar, lsp. Kita bakal nyedhiyakake Rega murah lan suplai jumlah akeh. Dadi Yen sampeyan duwe syarat, hubungi kita kanthi cepet!


  • Bahan: HDPE / LDPE / LDPE daur ulang / HDPE didaur ulang
  • Cilik: 17 + 11X28CM
  • Sedheng: 25 + 12x45 CM
  • Gedhe: 30 + 15 x 50 CM
  • Jumbo: 40 + 22X66 CM
  • Kekandelan: 10-25MIC
  • Werna: Kuning, Biru, Ijo, Abang
  • Packing: 1000 pcs / CTN
  • MOQ: 3tons
  • Percetakan: selaras

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk lan Paket

Printing Shopping printing shopping grocery Bag-
Printing Shopping printing shopping grocery Bag-double seal
Printing Shopping printing shopping grocery Bag-stretch-vase
Printing Shopping printing shopping grocery Bag-stretch
Printing Shopping printing shopping grocery Bag-Loading capacity
Printing Shopping printing shopping grocery Bag-Good sealing

Product Feature

  • Segel panas kanggo nambah kekuwatan dhasar Plastik
  • Segel dobel kanggo nggawe kantong Plastik luwih kuat.
  • Resistensi tusukan kanggo nyegah obyek sing landhep.
  • Duktilitas sing apik lan narik Kuat kanggo nggawa luwih akeh barang
  • Relatif kandel, bantalan momotan sing apik
  • Pola ayu sing apik lan jelas banget

 

Katemtuan Perdagangan

Regane Rega kasebut miturut panjaluk pelanggan

Bentuk: Kantong datar, tas Kaos, Die-cut; Tas segel bintang, Tas serut

Ukurane: cilik, sedang, gedhe, jumbo

Nyithak: nyithak offset; lentur lsp.

Bayaran Pembayaran: L / C lan deposit 30% dening T / T 
Conto Sample wektu:

1) Produksi: 7-10 dina

2) Plate muatan: 5-7 dina

3) Nalika conto wis ana ing saham, gratis lan monggo mbayar biaya ekspres kanggo urutan pertama.

4) Kanggo conto sing disesuaikan, muatan kudu kalebu Biaya Produksi, Biaya Plate Print lan Express Charge.

Kontrol Kualitas 1) Inspektur profesional lan kita duwe pengalaman sugih kanggo ngatur inspeksi internasional, kayata BV, SGS lan liya-liyane.
2) Sambutan pelanggan teka lan mriksa kualitas barang.
Pelabuhan kiriman Qingdao, Tianjin, Shanghai, Guangzhou utawa plabuhan sing ditunjuk ing China
Wektu Pangiriman Iku adhedhasar rincian supaya. Umume, butuh 15-40 dina kanggo siji kontainer 20ft sawise sampel disetujoni.
Rega Valid Wektu 7-15 dina utawa gumantung karo fluktuasi bahan baku

 

Layanan

  • Kanggo nambah kualitas produk lan nyuda biaya produksi liwat inovasi teknis, perbaikan proses, ngenalake peralatan canggih lan teknologi lan ngilangi teknologi lan garis produksi sing wis ketinggalan jaman.
  • Kanggo nyuda biaya saben proses saka produksi menyang pelanggan ing rantai dagang lan saengga nyedhiyakake pelanggan kanthi produk kanthi rega sing kompetitif.
  • Kanggo ngirit saben dhuwit kanggo pelanggan kanthi promosi standarisasi lan normalisasi proses manajemen produksi lan perdagangan uga nyuda biaya sing didhelikake amarga salah paham.

 

Napa Pilih Kita

  • Luwih saka 10 taun pengalaman produksi lan ekspor.
  • Pengerjaan sing sampurna. Kita mesthi setya riset lan pangembangan.
  • Priksa manawa produk kasebut memenuhi standar kualitas.
  • Priksa manawa barang bakal dikirim tepat waktu.
  • Layanan profesional lan grapyak & layanan sawise-sale.
  • Dijamin kualitas apik lan layanan paling apik.
  • Kasedhiya macem-macem desain, warna, gaya, pola lan ukuran.
  • Spesifikasi khusus olèh.

 

FAQ

P: Apa bisa nyithak logo utawa informasi perusahaan dhewe babagan produk utawa paket?

A: Mesthi, ora ana masalah kanggo nyithak miturut panjaluk sampeyan.

 

P: Aku ora duwe logo, csampeyan desain kanggo kula?

A: Desainer kita bisa nindakake kriya kanggo disetujoni yen sampeyan bisa ngirim logo kanthi format PDF utawa JPG.

 

P: Apa kita bisa ngunjungi perusahaan sampeyan?

A: Sugeng rawuh ing kita! Kita bisa drive menyang bandara utawa stasiun kanggo njupuk sampeyan.

 

P: Kepiye cara njaluk kutipan rega?

A: Mohon rincian babagan ukuran sing dibutuhake, warna cetakan, jumlah, pengepakan lan liya-liyane. Banjur kita bisa menehi penawaran paling apik kanggo sampeyan sajrone 12 jam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita