Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan kita

LGLPAK ™ - Ahli Kemasan

LGLPAK pabrik, impor, lan pasokan kabeh jinis kemasan protèktif, fleksibel. Kami duwe spesialisasi ing Tas Polyethylene, Tubing, lan Film. Kita bisa ngrancang lan nggawe tas plastik kanthi macem-macem gaya, warna lan nyithak kanggo memenuhi macem-macem persyaratan kemasan. Uga nawakake inventaris ukuran gedhe lan gaya tas poli umum. Kita minangka sumber mandeg kanggo kemasan fleksibel.

Solusi Kemasan Khusus

Liwat teknologi canggih ing ekstrusi, nyithak, lan ngonversi, kita nggawe solusi kemasan unik kanggo kabeh industri. Ngandelake tim ahli kemasan kanggo mbantu sampeyan milih pilihan sing tepat kanggo aplikasi tartamtu. Yen sampeyan butuh cetakan lan kriya khusus, departemen kreatif ing omah siap nggawe sampeyan ide supaya dadi produk kemasan.

Pengalaman sing wis kabukten

Minangka pimpinan industri kemasan plastik, LGLPAK wis entuk gelar "ing Pakar Kemasan”. Kanthi kapabilitas manufaktur domestik lan internasional, kita bisa nyukupi kabeh persyaratan kemasan stok utawa kustom sing sampeyan duwe. Pesenan sampeyan gedhe utawa cilik, sederhana utawa kompleks, coba keahliane kanggo mbantu sampeyan ngrampungake kabeh kabutuhan kemasan.

Perawatan Pelanggan sing Ora Bisa Diganti

Pelanggan terus-terusan muji babagan perawatan sing luar biasa sing dialami sajrone organisasi. Kita ngupayakake ngembangake sesambungan pelanggan jangka panjang adhedhasar rasa percaya lan rasa hormat. Ora preduli apa sing dibutuhake, sampeyan bisa ngandelake tim layanan pelanggan sing menang penghargaan kanggo nangani panjaluk sampeyan kanthi pribadi lan profesional.

PIC_1
customer5
IMG_1932_看图王
IMG_2963

Nilai Luar Biasa

Nalika milih LGLPAK, sampeyan entuk mitra sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake solusi kemasan sing paling apik kanggo bisnis sampeyan. Janji kita gampang: Kita bakal menehi solusi kemasan paling apik kanthi rega paling murah! Dijamin!

Keunggulan Operasional

Kabeh organisasi didhukung dening komitmen kanggo unggul lan kepinginan kanggo ngluwihi pangarepan sampeyan. Kita ngupayakake manawa proses, layanan, lan produk bisa ngluwihi standar industri. Kita Sertifikasi ISO njamin sampeyan kualitas konsisten ing produk lan layanan, resolusi cepet kanggo masalah lan komitmen kanggo perbaikan terus-terusan. Kita percaya banget karo produk lan layanan, mula sampeyan bakal bisa njamin 100%, utawa bakal nindakake apa sing dibutuhake kanggo mbenerake.

printed 1
图片5
11112
21

Napa Pilih Kita

1.Luwih saka 10 taun pengalaman produksi lan ekspor.

2.Pengerjaan sing sampurna. Kita mesthi setya riset lan pangembangan.

3.Priksa manawa produk kasebut memenuhi standar kualitas.

4.Priksa manawa barang bakal dikirim tepat waktu.

5.Layanan profesional lan grapyak & layanan sawise-sale.

6.Dijamin kualitas apik lan layanan paling apik.

7.Kasedhiya macem-macem desain, warna, gaya, pola lan ukuran.

8.Spesifikasi khusus olèh.

"Mitra Plastik Sampeyan"