Sugeng rawuh ing situs web!

Warta

  • Plastic packaging history of plastic packaging innovation

    Sejarah kemasan plastik babagan inovasi kemasan plastik

    Saka penemuan plastik ing pungkasan abad kaping 19 nganti tekan Tupperware® ing taun 1940-an nganti inovasi paling anyar ing kemasan ketchup sing gampang direndhem, plastik nduweni pengaruh penting ing solusi kemasan cerdas, ...
    Waca liyane
  • Application of calcium carbonate filler masterbatch in plastic products

    Aplikasi masterbatch pengisi kalsium karbonat ing produk plastik

    Kanggo masterbatch pengisi kalsium karbonat, umume wong salah paham. Nalika krungu babagan masterbatch pengisi kalsium karbonat, dheweke bakal mikir manawa bahan utamane yaiku kalsium karbonat, bubuk watu, lan liya-liyane, lan ora kena digunakake ing produk plastik. ...
    Waca liyane
  • Shipping difficulties: the shortage of containers is serious and will continue until September 2021

    Kesulitan ngirim: kekurangan kontainer serius lan bakal terus nganti September 2021

    Spasi kasebut dipesen, nanging ora ana kontainer. Iki bisa uga dadi masalah sing ditemoni para pedagang asing saiki. Apa serius iki? • Nglampahi ewonan yuan kanggo pesen kothak kosong, nanging isih kudu ngenteni tanggal sing dijadwalake; • tarif barang laut wis munggah, co ...
    Waca liyane
  • Polyethylene: The future is worrying, who will control the ups and downs

    Polietilen: Mbesuk mbesuk, sapa sing bakal ngontrol munggah-mudhun

    Sanajan pasar PE domestik durung ngalami penurunan sing tajam ing wulan April, kaya sing dituduhake ing tabel, penurunan kasebut isih signifikan. Temenan, lelungan sing katon ringkih lan turbulen dadi luwih nyiksa. Rasa percaya diri lan sabar saka sudagar saya suwe saya erot. Ana kompromi ...
    Waca liyane
  • The history of plastic composite materials

    Sejarah bahan komposit plastik

    Sejarah bahan komposit plastik Yen ana rong utawa luwih macem-macem bahan gabungan, asile minangka bahan komposit. Panggunaan bahan komposit kaping pisanan wiwit taun 1500 SM, nalika wong Mesir wiwitan lan wong Mesopotamia nyampur lendhut lan jerami kanggo ...
    Waca liyane
  • History of garbage bags.

    Sejarah tas sampah.

    Sampeyan bakal kaget yen tas sampah digunakake ing saindenging jagad lan ora anyar. Kantong plastik ijo sing ndeleng saben dina digawe saka poliethelin. Dheweke digawe ing taun 1950 dening Harry Washrik lan pasangane, Larry Hansen. Kaloro panemu kasebut saka Kanada. Apa seneng ...
    Waca liyane
  • What is vest carrier bag?

    Apa tas operator rompi?

    Biasane nggunakake tas plastik lan ana macem-macem jinis tas plastik. Dina iki aku bakal ngenalake sampeyan apa sing diarani "tas rompi, sing dingerteni kanthi harfiah". Bentuk tas rompi kaya rompi. Kantong klambi kita lucu banget lan loro-lorone dhuwur. Kantong rompi iku ...
    Waca liyane
  • Want to know more about ecological bags?

    Pengin ngerti luwih lengkap babagan tas ekologis?

    Bioplastik Gumantung saka bahan, wektu sing dibutuhake supaya bioplastik rampung kompos bisa mbutuhake wektu sing beda-beda lan kudu diompost ing fasilitas kompos komersial, sing bisa dipikolehi suhu kompos sing luwih dhuwur, lan antara 90 nganti 180 dina. Mos ...
    Waca liyane
  • Garment Bags

    Kantong Garment

    Umume, tas sandhangan nuduhake tas sing digunakake kanggo njaga klambi (kayata klambi lan klambi) sing didhukung gantungan ing tas ing kahanan sing resik utawa tahan debu. Sing luwih khusus, tas sandhangan nuduhake jinis tas sandhangan sing cocog digantung saka batang horisontal ing ...
    Waca liyane
  • Usage of Masking Film for Painting

    Panggunaan Film Masking kanggo Lukisan

    1. Masking cat semprotan Utamane nyegah cat bocor nalika nglukis mobil, bus, kendaraan teknik, kapal, sepur, wadhah, pesawat terbang, mesin, lan mebel, lan kanthi lengkap ngapikake cara masking tradisional nggunakake koran lan kertas bertekstur ...
    Waca liyane
  • Is polypropylene a biodegradable plastic?

    Apa polipropilena minangka plastik sing bisa dibiodegradasi?

    Apa polipropilena minangka plastik sing bisa dibiodegradasi? Ana sing takon apa polipropilena minangka plastik sing bisa rusak? Dadi, luwih dhisik aku ngerti apa sing diarani plastik? Plastik sing bisa dirusak minangka jinis produk sing cocog karo macem-macem persyaratan kinerja, lan prestasine ora kalebu ...
    Waca liyane
  • What is the difference between biodegradable bags and fully degradable bags?

    Apa bedane antara tas biodegradable lan tas sing rusak?

        Kanthong kemasan sing rusak, implikasine ora bisa dirusak, nanging kemasan sing rusak bisa dipérang dadi "jinis sing bisa dirusak" lan "bisa dirusak" dadi rong jinis. Kantong plastik biodegradable digawe saka jerami tanduran lan ramah kanggo awak manungsa lan lingkungan, beda ...
    Waca liyane