Sugeng rawuh ing situs web!
  • Clear Food Bag On Roll
  • Clear Food Bag On Roll
  • Clear Food Bag On Roll
  • Clear Food Bag On Roll

Clear Food Bag On Roll

Sayuran tetep asri, woh-wohan jus lan roti seger. Sampurna kanggo nyimpen bahan-bahan siji kaya keju. Apik kanggo nyimpen barang sing luwih gedhe kaya salad. Nglindhungi panganan sing disimpen ing meja, ing kulkas, utawa ing mesin pembeku.


  • Bahan: HDPE / LDPE / LDPE daur ulang / HDPE didaur ulang
  • Ukuran: selaras
  • Wangun: Flat, Kaos, muter, lsp.
  • Packing: 50000 pcs / karung
  • MOQ: 3tons
  • Percetakan: selaras

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

  Rincian Produk lan Paket 

clear food bag-fresh
clear food bag-on roll
clear food bag-point
clear food bag-stretch
clear food bag-shape
clear food bag-package

Product Feature

  • Resistensi Tusukan
  • Segel sing kuwat mbantu nyegah bocor
  • Perforasi sing Apik
  • Cukup kuwat kanggo njupuk barang sing abot

 

Quality inspection

Quality inspection2
Quality inspection

APLIKASI

APPlication

 

Workshop & Line Produksi 

生产

 

Layanan

  • Kanggo nambah kualitas produk lan nyuda biaya produksi liwat inovasi teknis, perbaikan proses, introduksi peralatan lan teknologi canggih lan ngilangi teknologi lan jalur produksi sing wis ketinggalan jaman.
  • Kanggo nyuda biaya saben proses saka produksi menyang pelanggan ing rantai dagang lan saengga nyedhiyakake pelanggan kanthi produk kanthi rega sing kompetitif.
  • Kanggo ngirit saben dhuwit kanggo pelanggan kanthi promosi standarisasi lan normalisasi proses manajemen produksi lan perdagangan uga nyuda biaya sing didhelikake amarga salah paham.

 Napa Pilih Kita

  • Luwih saka 10 taun pengalaman produksi lan ekspor.
  • Pengerjaan sing sampurna. Kita mesthi setya riset lan pangembangan.
  • Priksa manawa produk kasebut memenuhi standar kualitas.
  • Priksa manawa barang bakal dikirim tepat waktu.
  • Layanan profesional lan grapyak & layanan sawise-sale.
  • Dijamin kualitas apik lan layanan paling apik.
  • Kasedhiya macem-macem desain, warna, gaya, pola lan ukuran.
  • Spesifikasi khusus olèh.

 FAQ

P: Apa bisa nyithak logo utawa informasi perusahaan dhewe babagan produk utawa paket?

A: Mesthi, ora ana masalah kanggo nyithak miturut panjaluk sampeyan.

 

P: Aku ora duwe logo, csampeyan desain kanggo kula?

A: Desainer kita bisa nindakake kriya kanggo disetujoni yen sampeyan bisa ngirim logo kanthi format PDF utawa JPG.

 

P: Apa kita bisa ngunjungi perusahaan sampeyan?

A: Sugeng rawuh ing kita! Kita bisa drive menyang bandara utawa stasiun kanggo njupuk sampeyan.

 

P: Kepiye cara njaluk kutipan rega?

A: Mohon rincian babagan ukuran sing dibutuhake, warna cetakan, jumlah, pengepakan lan sapanunggalane. Banjur kita bisa menehi penawaran paling apik kanggo sampeyan sajrone 12 jam.

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita