Sugeng rawuh ing situs web!
  • TPE GLOVES
  • TPE GLOVES
  • TPE GLOVES

TPE GLOVES

Produk Anyar, Sarung tangan TPE Sekali Pakai, digawe dening perusahaan LGLPAK, bakal dadi alternatif sing cocog kanggo sarung tangan PVC / Lateks / Vinil / Nitril. LGLPAK banget menehi saran sarung tangan TPE menyang pasar, amarga duwe performa sing meh padha utawa malah luwih apik tinimbang sarung tangan PVC / Lateks / Vinil / Nitril, lan regane mung 30%.


  • Bahan: Thermoplastic Elastomer
  • Ukuran: * Bentuk bisa disesuaikan karo tangan *
  • Cilik: <8cm
  • Sedheng: 8-9cm
  • Gedhe: 9-10cm
  • Ex Gedhe: 10-12cm
  • Werna: Biru / Putih / bisa disesuaikan
  • Packing: 100 pcs / kothak warna standar

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

* Wêdakakêna gratis, Sealing sing apik
 Alternatif sarung tangan PVC lan sarung tangan Nitrile sing sampurna!
* Bentuk tangan sing pas!
*Rega murah!
* Pasokan akeh!
tpe gloves
tpe gloves-material
tpe gloves- seal
tpe gloves-Malleability
tpe gloves-water proof
tpe gloves -Puncture resistance

Acara video

Product Feature

Dumadi saka bahan elastomer termoplastik (TPE)

Tahanan regangan, resistensi tusukan, ketahanan sing apik, resistensi luh sing efektif

Sealing apik, anti banyu / tahan cair

Cocog kanggo kabeh jinis tangan, adsorpsi sing apik, lan macem-macem ukuran

Bahan sing gampang digunakake, entheng lan lancip, ora mengaruhi nyekel

Pemandangan sing ditrapake

Applicable scene

Workshop & Line Produksi 

TPE GLOVES FACTORY
TPE GLOVES FACTORY2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita