Sugeng rawuh ing situs web!

Kesulitan ngirim: kekurangan kontainer serius lan bakal terus nganti September 2021

Spasi kasebut dipesen, nanging ora ana kontainer.

Iki bisa uga dadi masalah sing ditemoni para pedagang asing saiki. Apa serius iki?

• Nglampahi ewonan yuan kanggo pesen kothak kosong, nanging isih kudu ngenteni tanggal sing dijadwalake;

• Tingkat angkutan barang laut saya mundhak, biaya kemacetan saya mundhak, lan biaya tambahan uga nambah biaya.

Napa kekurangan kontainer? Kemacetan ing tangan siji, kekurangan ing tangan liyane

Wiwit epidemi kasebut, sawetara faktor kena pengaruh rega, lan rega ngowahi hubungan antarane pasokan lan permintaan, mecah proses sing relatif stabil ing jaman kepungkur.

Kalebu pembatalan pelayaran perdagangan trans-Pasifik dening perusahaan pelayaran kontainer sadurunge, lan lonjakan impor kargo saka Asia menyang Eropa ing wulan Juli lan Agustus amarga nyuda blokade, beda wektu antara epidemi domestik lan internasional lan beda wektu ing antarane produksi lan permintaan nyebabake kontainer ing pelabuhan Asia. Kasedhiyan mudhun banget, dene sawetara pelabuhan Amerika lan Eropa ngalami paningkatan wektu nginep lan rame ing pelabuhan. Kajaba iku, ana kekurangan kontainer lan spasi ing pengiriman, lan fenomena mbuwang kontainer ora mung mengaruhi rencana pengiriman, nanging uga mengaruhi wektu tundha kapal sabanjure. Bukak, sing nyebabake loop terus-terusan.

Miturut pengaruh saka macem-macem faktor, jumlah kontainer seluler mudhun, yaiku nalika tekan musim puncak kanggo ekspor, lan pasokan ngluwihi permintaan. Pungkasan, ana fenomena kemacetan wadhah, ora bisa diakses sawetara wilayah, lan kekurangan kontainer:

Siji tangan, ana kontainer ing akeh wilayah manca, kurang docker, lan biaya tunggu / biaya kemacetan lan biaya tambahan:

container shortage

Miturut laporan dening Perusahaan Pengiriman Laut Mediterania (MSC), wektu pengiriman kapal ing pelabuhan Auckland bakal ditundha 10-13 dina, lan kahanan kasebut dadi ala banget amarga ora ana buruh dermaga, mula ana tambahan biaya rame. bakal dikenani biaya.

Wiwit tanggal 1 Oktober, Felixstowe, kanggo kabeh kontainer Asia sing diimpor utawa diekspor, CMA CGM bakal dikenani biaya kisaran kemacetan US $ 150 saben TEU.

Wiwit tanggal 15 November, Hapag-Lloyd bakal dikenani biaya tambahan US $ 175 saben kothak kanggo kontainer 40 kaki, sing ditrapake kanggo pasar rute saka China (kalebu Macau lan Hong Kong) menyang Eropa Lor lan Mediterania.

Wiwit tanggal tagihan tagihan tanggal 9 November 2020, MSC bakal dikenani biaya tambahan US $ 300 / TEU kanggo kabeh barang ekspor sing dikirim saka Eropa, Turki lan Israel menyang Pelabuhan Auckland ing Selandia Baru.

Kajaba iku, wiwit dina sing padha, kanggo kabeh barang sing dikirim saka daratan China / Hong Kong / Taiwan, Korea Selatan, Jepang lan Asia Tenggara nganti Pelabuhan Oakland, biaya tambahan puncak musim (PSS) bakal dikenani biaya 300 USD / TEU.

Ing tangan siji, amarga kena pengaruh epidemi kasebut, akeh kontainer sing ora bisa mlebu lan metu ing peraturan transportasi:

Hapag Lloyd saiki bakal njupuk kontainer kosong saka gudang Tiongkok sadurunge pelayaran teka, kabeh mau kudu ngenteni 8 dina.

Ing tangan siji, produksi domestik umume diterusake maneh, lan akeh kapal lan kapal liyane wis ngenteni kontainer, lan angkutan laut lan kerugian biaya kabin tambah.

 Wiwit wulan Juni, rute AS wis maju kanthi cepet. Ing wektu sing padha, meh kabeh rute kayata rute Afrika, rute Mediterania, rute Amerika Selatan, rute India-Pakistan, lan rute Nordik wis saya tambah, lan angkutan laut terus nganti pirang-pirang ewu dolar. Wiwit tanggal 6 November 2020, rega ekspor saka Shenzhen menyang kabeh pelabuhan ing Asia Tenggara bakal mundhak! + USD500 / 1000/1000

Indeks kasedhiyan kontainer (CAx) ditampilake saka data sing dipikolehi dening xChange jutaan poin data, (nilai CAx luwih saka 0,5 nuduhake keluwihan peralatan, regane kurang saka 0,5 nuduhake peralatan ora cukup)

      • Saka indeks kasedhiyan kontainer, kasedhiyan Pelabuhan Qingdao ing China diarani, sing mudhun saka 0,7 ing minggu 36 dadi 0,3 saiki;

      • Kosok baline, kontainer ditumpuk ing pelabuhan tujuan. Kasedhiyan kontainer 40 kaki ing Pelabuhan Los Angeles tanggal 11 September yaiku 0,57, dibandhingake karo 0.11 ing minggu 35.

Aku pengin ngelingake sampeyan yen kekurangan kothak ora diarepake bakal ilang ing jangka pendek. Kabeh wong ngatur pengiriman kanthi cukup lan ngatur pesenan sadurunge!


Wektu kiriman: Mei-11-2021