Sugeng rawuh ing situs web!

Polietilen: Mbesuk mbesuk, sapa sing bakal ngontrol munggah-mudhun

Sanajan pasar PE domestik durung ngalami penurunan sing tajam ing wulan April, kaya sing dituduhake ing tabel, penurunan kasebut isih signifikan. Temenan, lelungan sing katon ringkih lan turbulen dadi luwih nyiksa. Rasa percaya diri lan sabar saka sudagar saya suwe saya erot. Ana kompromi lan bathi, lan barang kasebut disimpen kanthi entheng kanggo nglindhungi awake dhewe. Akibate, kekacauan pungkasane rampung, kanthi ngadhepi kontradiksi sing cetha antarane pihak penawaran lan permintaan, apa pasar bisa ngenteni rebound ing pasar, isih durung bisa kesimpulan.

Hulu: Kaya ing jaman biyen, kita isih miwiti saka hulu kanggo golek sumber lemah pasar, nanging nemokake yen minyak mentah minyak mentah lan etilena internasional wis trampil ing wulan April. Nganti tanggal 22 April, rega panutupan etilen monomer CFR Asia Tenggara yaiku 1102-1110 yuan / ton; rega tutup CFR Asia Tenggara yaiku 1047-1055 yuan / ton, kalorone munggah 45 yuan / ton wiwit wiwitan wulan iki. Rega penutupan minyak mentah internasional Nymex WTI yaiku US $ 61,35 / barel, setitik mudhun US $ 0,1 / barel wiwit awal wulan; rega panutupan IPE Brent yaiku US $ 65.32 / barel, paningkatan US $ 0,46 / barel wiwit wiwitan wulan iki. Saka sudut pandang data, hulu nuduhake tren perbaikan bundaran ing wulan April, nanging kanggo industri PE, siji-sijine kenaikan marginal mung nyengkuyung mentalitas, nanging ora ningkatake. Penguatan epidemi ing India nyebabake pamrih pasar babagan permintaan minyak mentah. Kajaba iku, rebound kurs dolar AS lan kemungkinan kemajuan ing negosiasi nuklir AS-Iran wis nahan sentimen pasar minyak. Tren minyak mentah sabanjure ringkih lan dhukungan biaya ora cukup.

Mbesuk: Wiwit wulan April, berjangka LLDPE ngalami fluktuasi lan mudhun, lan rega umume diskon rega spot. Rega pembukaan tanggal 1 April yaiku 8.470 yuan / ton, lan rega tutup tanggal 22 April dadi 8.080 yuan / ton. Ing tekanan easing fiskal, inflasi, ekspansi kapasitas produksi domestik lan tindak lanjut permintaan sing ringkih, berjangka isih bisa digunakake banget.

Petrokimia: Sanajan operasi perusahaan petrokimia kena pengaruh lan dibatesi hulu lan hilir, potongan rega sing terus-terusan amarga akumulasi inventaris wis jelas ndadekake pasar dadi angel. Saiki, penurunan persediaan perusahaan produksi wis mudhun kanthi signifikan, lan umume padha karo periode sing padha taun kepungkur, tekan level medium-to-high. Ing tanggal 22, saham "loro minyak" ana 865.000 ton. Ing babagan rega bekas pabrik, wenehi conto kanggo Sinopec China Wétan. Nganti saiki, Q281 Petrochemical Shanghai ngutip 11.150 yuan, mudhun 600 yuan wiwit wiwitan wulan; Yangzi Petrochemical 5000S ngutip 9100v, mudhun 200 yuan wiwit wiwitan wulan; Zhenhai Petrochemical 7042 ngutip 8.400 yuan, mudhun 250 wiwit wiwitan wulan. yuan Sanajan langkah-langkah pembagian laba petrochemical wis gampang ngudhunake tekanan dhewe, bisa uga nggawe sentimen pasar tengah sing ora tenang, nyebabake pusat rega pasar Plastik Kota China terus ambruk.

Pasokan: Ing wulan April, tanduran petrokimia asring dirombak. Tanduran gedhe kayata Yanshan Petrochemical lan Maoming Petrochemical isih dipateni kanggo perawatan. Ekstensi sabanjure tahap kaping pindho Yuneng Chemical, Zhenhai Refining and Chemical, Baofeng Phase II, lan Shenhua Xinjiang bakal mlebu perawatan wiwit wulan April nganti Mei. . Ing babagan impor, level inventaris sakabèhé luwih dhuwur tinimbang ing periode sing padha taun kepungkur, lan tetep tetep cedhak rata-rata limang taun ing periode sing padha. Tekanan pasokan pasar jangka cendhak dikarepake kurang, nanging saiki ana rong piranti domestik (Hyguolong Oil lan Lianyungang Petrochemical) nalika nyoba. Kaajab manawa produk bakal dilebokake ing pasar ing pungkasan wulan April utawa Mei, lan kanthi diwiwiti maneh produksi piranti parkir Amerika Utara, lan Timur Tengah Rombakan regional wis rampung lan pasokan jaban rangkah mboko sithik. Sawise Mei, volume impor diperkirake bakal mboko sithik saka wulan sadurunge.

Panjaluk:Panjaluk PE kudu dipérang dadi rong analisis. Domestik, panjaluk film pertanian hilir ora sah, lan tingkat operasional nyebabake penurunan musiman. Pesenan pabrik wis sithik dikurangi wiwit pertengahan April. Film mulsa taun iki rampung luwih cepet sadurunge, lan wiwitane uga luwih murah tinimbang taun-taun sadurunge. Permintaan sing saya lemes bakal nyuda rega pasar. Ing negara-negara manca, kanthi diluncurake lan vaksinasi vaksin mahkota anyar, permintaan pengepakan bahan pencegahan epidemi wis dikurangi sacara signifikan, nalika pemulihan ekonomi ing Eropa lan Amerika Serikat kanthi bertahap diterusake, lan pasokan tambah akeh. Pesenan ekspor negoro saya kanggo produk plastik diarepake bakal mudhun.

Ringkesan, sanajan sawetara piranti domestik ngalami pangopènan utawa bakal dirombak, dhukungane menyang pasar cukup winates. Miturut panjaluk permintaan sing terus-terusan lemah, minyak mentah lemah, berjangka bearish, rega petrokimia dipotong, lan pasar polietilen saya rame. Pedagang duwe mentalitas pesimis, ngasilake bathi lan nyuda persediaan minangka operasi utama. Kaajab bakal ana kemungkinan potensial polietilen sithik kanggo mbesuk, lan pasar bisa uga terus lemes.


Wektu kiriman: Apr-26-2021