Sugeng rawuh ing situs web!

Aplikasi masterbatch pengisi kalsium karbonat ing produk plastik

Kanggo masterbatch pengisi kalsium karbonat, umume wong salah paham. Nalika krungu babagan masterbatch pengisi kalsium karbonat, dheweke bakal mikir manawa bahan utamane yaiku kalsium karbonat, bubuk watu, lan liya-liyane, lan ora kena digunakake ing produk plastik.

1-2104162100230-L

Akeh wong mikir kepiye carane kayata bubuk watu lan bubuk anorganik bisa ditambahake ing produk plastik organik? Apa iki ora bakal mengaruhi kualitas produk? Nyatane, kalsium karbonat (watu bubuk) ora bisa langsung ditambahake ing plastik. Organisasi kasebut kudu diowahi kanthi organik dening agen kopling, supaya kalsium karbonat bisa diintegrasi sacara organik karo produk plastik lan nambah produk plastik kanthi luwih apik. Kabeh aspek kinerja.

Kanthi rega bahan baku plastik sing mundhak, masterbatch pengisi kalsium karbonat disenengi industri plastik amarga sumber daya sing akeh, regane murah lan kinerja sing unggul. Aku sedhela bakal ngenalake masterbatch pengisi kalsium karbonat ing ngisor iki.

(1) Masterbatch kalsium karbonat bisa nyuda biaya produk plastik, nambah efisiensi produksi, lan entuk mupangat ekonomi sing apik.

(2) Masterbatch pengisi kalsium karbonat bisa ningkatake kaku produk plastik lan nambah bobot produk.

(3) Masterbatch pengisi kalsium karbonat bisa nyuda penyusutan produk plastik lan deformasi sing disebabake nyusut.

(4) Masterbatch pengisi kalsium karbonat nduweni dispersibilitas sing apik: kompatibilitas banget karo polipropilena lan polietilen, mula sanajan pangisi ditambahake isih akeh, isih bisa diwenehi tampilan sing apik lan tampilan sing alus.

(5) Masterbatch ngisi kalsium karbonat nduweni keputihan dhuwur lan bisa dirumusake kanthi fleksibel kanggo ngasilake macem-macem produk warna.

(6) Sajrone ngolah masterbatch pengisi kalsium karbonat, panggunaan agen kopling, dispersan, lan liya-liyane, bisa nggawe masterbatch pengisi kalsium karbonat njaga sifat mekanik sing apik sanajan uga ngisi akeh.


Wektu kiriman: Mei-21-2021